torsdag 14 oktober 2010

Hurra, årstiden för kemisk peeling är kommen!

Hösten kanske känns trist och mörk efter en skön och varm sommar, men den har sina fördelar också. Förutom tända ljus, myskvällar inomhus och härliga höstkläder är det även den perfekta tiden för en ordentlig uppfräschning av din hy. Kemisk peeling är en behandling där man penslar på en mask i ansiktet vars aktiva ingredienser är olika sorters syror. Den får verka på huden i några minuter och tvättas sedan av. Den fungerar på så sätt att den med hjälp av syrorna peelar bort döda hudceller och hudens allra yttersta skikt och gör på så sätt att hudens yta förfinas. Detta är en behandling där man med andra ord verkligen ser och känner resultaten!
Kemisk peeling hjälper mot: Fina linjer, acneärr, orenheter, väl synliga porer, pigmentfläckar eller om du bara vill ha en ordentlig uppfräschning av din hy.
En kur om 4-6 gånger rekommenderas för att uppnå bästa resultat och sedan finns även produkter för hemmabruk som gör att resultatet från behandlingen förlängs. Vi rekommenderar att man gör en kur 1-2 gånger per år för att bibehålla resultatet, dock görs inte denna behandling på sommaren då man inte bör vistas i solen på några dagar efteråt. Nu är med andra ord helt rätt tid för att boka in sig för denna behandling! Varmt välkomna!




// Emilie, hudterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar