måndag 15 augusti 2011

Med Lanèche mot en perfekt hy!





Lanèche har inte bara ett komplett sortiment av produkter för specialisthudvård, utan med Beauty Innovation Treatment Programme kan du göra upp en individuell behandlingsplan som får din hud i toppkondition. Först och främst behandlar vi din hud så att den uppnår en nödvändig grundnivå och sedan fortsätter vi att gå igenom olika behandlingar och använda produkter för hemmabruk. Varje gång som huden uppnår en viss nivå går vi vidare till en högre nivå. Det gäller både behandlingarna och skönhetsvården hemma. På så sätt tränas huden till att uppnå nästa nya nivå. Beauty Innovation Treatment Program omfattar 5 nivåer. Det är möjligt att använda olika sorters behandlingar på samma nivå.

Nivå 1 Konditionering

Avsikten med behandlingarna på den här nivån är att återge huden sitt hälsosamma tillstånd. När huden ser hälsosam och frisk ut och en lämplig grund har lagts går vi vidare till nästa nivå.

Nivå 2 Stimulering

Som ett komplement till behandlingarna på nivå 1 lägger vi fleecemasker med aktiva ingredienser på huden för att ge den ännu mer stimulans. Det är också möjligt att behandla ögonen med fleecemasker separat.






Nivå 3 Optimering

Huden har nu uppnått en nivå där vi kan börja använda andra produkter. På nivå 3 får huden genomgå helt nya behandlingar som är utformade för att ge bästa möjliga resultat.







Nivå 4 Fulländning

Här får behandlingarna på nivå 3 och de särskilda behandlingarna på nivå 4 samverka, vilket ger behandlingsplanen en extra dimension .

Nivå 5 Perfektion

För att uppnå den absoluta toppnivån används dessa mycket lyxiga behandlingar. Som en variation kan behandlingarna på nivå 5 användas omväxlande med behandlingarna på nivå 3 och 4.








/Sara Lindström Akhondi
verksamhetschef Face & Body


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar