onsdag 3 augusti 2011

Pepha® Tight

Pepha® Tight produkterna representerar den senaste utvecklingen inom hudvårdsområdet. De kan klassas som kosmetiska läkemedel, produkter som är ett mellanting mellan normal skönhetsvård och plastikkirurgi. Den här produktserien kan skjuta upp dina behov av en skönhetsoperation.







Pepha®Tight stramar direkt åt huden och en mer intensiv långvarig användning ger en mycket fastare bindväv. Pepha®Tight kan till och med reparera ett löst nätverk av vävnad.

- Retinol Pro Formula ansiktsbehandling för slapp hud som har djupa rynkor.

- Pepha® Tight ansiktsbehandling för slapp hud med lös bindväv.




Resultatet av Lanèche Pepha® Tight ansiktslyftande behandling syns omedelbart. Vid behandlingen används en mask med en hög dos av ansiktslyftande ingredienser för att ge en extra kraftig stimulering av huden. Efter behandlingen känner du direkt att hudens struktur har förbättrats avsevärt.

Produkterna för hemmabruk består av en Pepha® Tight face-lifting day cream, en ansiktslyftande dagkräm och Pepha® Tight face-lifting night care, en ansiktslyftande nattkräm. Samt face-lifting serum, innom kort presenteras även ögoncreme som ett tillskott till produktserien.


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body i K:fem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar