måndag 15 augusti 2011

Urval av ingredienser







De mest aktuella kunskaperna inom modern hudvård och de senast framtagna aktiva ingredienserna har givit upphov till en hudvårdsserie som ger optimala resultat. Vad som speciellt utmärker Lanèches produkter är att de har en dubbel effekt: de tillför inte bara ingredienser till huden som vårdar den och ger den näring utan vad som är ännu viktigare är att de stimulerar huden till att producera naturliga enzymer som stöder hudens egen reparationsprocess.




Det är verkligen en hudvård på högsta nivå som inte bara arbetar med huden utifrån utan även stimulerar huden att arbeta med sig själv inifrån och ut.

Alla Lanèches produkter är sammansatta av 100 % rena växtextrakt och innehåller en mängd vitaminer, provitaminer, coenzymer, antioxidanter och mycket mycket mer. Till och med proteiner som kommer från djur, t.ex. kollagen, har ersatts med det mer effektiva växtbaserade mikrokollagenet, som tillhör den senaste utvecklingen inom skönhetsvården. Lanèches produkter testas inte heller på djur och Lanèche är medlem i Stichting Proefkoneen (en stiftelse mot djurförsök - se http://www.cosmeticagids.nl/).



När man väljer ut de emulgatorer, glykoler, oljor, fetter, vaxer och förtjockningsmedel är utgångspunkten att alla ingredienserna måste vara tillverkade från produkter med bevisad positiv effekt på huden.

De ska uppfylla särskilda farmakologiska krav och ha godkänts som ingredienser inom läkemedelsindustrin.



Ett annat krav på ingredienserna i Lanèches hudvårdsprodukter är att de måste vara organiska föreningar som förekommer i naturen. Orsaken till att de har valts ut är att de är nära besläktade med de ämnen som förekommer i människans hud.


De växtextrakt som ingår i Lanèches hudvårdsprodukter har valts ut efter principen att de ska ha en positiv effekt på den hudtyp de används till. Örterna måste kunna förbättra hudens funktion eller reparera vissa specifika hudtyper.

När man använder Lanèche kan man verkligen vara trygg med att man får det allra bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen. Kombinationen är oslagbar!


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar