onsdag 3 augusti 2011

Retinol Pro Formula


För hud som har förlorat sin fasthet och har fått djupa rynkor. När en persons hud mognar minskar antalet kollagensträngar i vävnaden gradvis. Orsaken är vanligen brist på retinsyra (= A-vitamin). Om du använder en kräm och/eller en behandling som innehåller A-vitamin kan du minska bildningen av rynkor. Vitamin A stärker hudens naturliga skyddsmekanismer och stimulerar nybildningen av celler. Vitamin A förbättrar hudens elasticitet betydligt och gör den märkbart tjockare och det gör i sin tur att de fina rynkorna försvinner.



Retinol-A-vitamin cremen finns både som dag och nattcreme. Lanèche har tagit fram en specialutgåva och just nu kan du köpa produkterna i kitt för endast 495 kr! Ordinarie pris är 1 595 kr!



Lanèche har utvecklat en mycket exklusiv och effektiv behandling för dig som stärker huden och som kan hjälpa till att motverka djupa rynkor: Retinol Pro Formula behandlingen. I behandlingen ingår en enzympeelingkräm, en C-vitaminmask i pulverform som blandas med en lyftande ampull, och Retinol Pro Formula krämen.




www.laneche.se finner du mer information om produkterna


/Sara Lindström Akhondi

Verksamhetschef Face & Body i k:fem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar