tisdag 23 augusti 2011

Så vårdar du huden vacker!!

Her kommer fem enkle skönnhetstips som er lette å gjennomföre och som vill få huden att stråla:)

1) Tvätte bort sminket-varje kväll!

Alle vet at man burde tvätta bort sminket för man legger seg og dette er veldig viktig for å ha en ren og fresh hud!aller helst burde man tvätta seg i aniktet morgen och kveld,men aller viktigste er kvelden.
Da renser man bort gammel smink,men också smuts,fett og annet som fester seg til huden og tetter igjen porene.

2) Använd dag/natt krem!

Uansett om du har törr eller fet hud behöver ansiktet fuktighet både morgen och kväll.Det beste er å oppsöke en hudvårdsalong hvor det er profesjonelle som jobber och kan rekomendera det beste för just din hud.

3) Glöm inte solskyddet!

Solskydd skal helst användes varje dag året rundt för at skydda deg mot alle skader som uva och uvb strålene gjör mot huden din.

4) Ha gode produkter hemma!

Få skreddersydd et hemma program speielt för din hud og dine behov och önsker,vi hos face&body hjelper deg gjerne så du kan opprettholde en bra hud både sommer som vinter og tipser deg gjerne om hva man skal tenke på å innskaffe seg til ulike årstider m.m

5) Ta hensyn til huden!

Det er ikke alltid huden kan väre i balanse til enhver tid,så da er det viktig å läre å se symptomene og kjennetegn på hvordan huden mår.
Ta hensyn til stress utslett,acne,törrhet m.m huden er et sanseorgan og man måste va snäll mot den får at den skal må bra:)

Cathrine//hudterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar