torsdag 16 september 2010

Framtidens hudvård när den är som bäst...


När vi blir äldre producerar hudens fibroblaster mindre kollagen och det gör att huden förlorar sin fasthet. Huden blir också mindre elastisk och därmed slappare. Dessutom blir hudcellerna mera känsliga för fria radikaler och behöver därför ett bättre skydd.

Många av oss har provat det mesta, med mer eller mindre framgång...
Något som jag har fastnat för själv är en produktserie från vårt relativt nya märke Lenèche.


Pepha® Tight är ett naturligt extrakt från mikroalgen Nannochloropsis oculata. En särskild odlingsteknik och optimala tillväxtbetingelser garanterar algextraktets höga kvalitet och renhet. Den stramar åt huden direkt och har därför en omedelbar ansiktslyftande effekt.




Pepha® Tight representerar den senaste utvecklingen inom hudvårdsområdet. Lanèche Pepha® Tight klassas som ett kosmetiskt läkemedel, en kombination av ett skönhetsmedel och ett läkemedel. Det gör att behandling med produkterna i serien Lanèche Pepha® Tight kan skjuta upp behovet av en skönhetsoperation. Vid upprepad användning förstärker extraktet bindväven eftersom det reparerar skadade kollagenfibrer, skyddar hudcellerna mot oxidation och stimulerar hudens egen kollagenproduktion.


Produkten finns att köpa i butik hos Face & Body Vällingby och Ulfsunda eller på vår Webbshop, http://www.facebody.nu/



Pris: 1.095,00 kr
Beskrivning:Lyftande, finns som Dag- och Nattcreme samt aktivt serum
Artnr:21274

Varma Hälsningar /Sara Lindström Akhondi Verksamhetschef

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar