fredag 24 september 2010

Stress gör dig spänd


Stress är en instinktiv försvarsreaktion som alltid funnits hos människan. Om stressen blir långvarig kan kroppen ta skada. Därför är det viktigt att du tar dig tid att varva ner för att kunna återhämta dig.

Stress är i grunden något bra. Den gör kroppen redo för fysisk aktivitet. Kroppen reagerar med ökad puls, förhöjt blodtryck och häftigare andning. Musklerna blir spända, och varvar man inte ner fortsätter de att vara på spänn.
Spänningar i rygg, nacke och skuldror är jobbigt och tungt för kroppen att gå med, och därför är det viktigt att slappna av och inte stressa alltför mycket.

Att ta en massage då och då, hjälper till att lösa upp knutor och spänningar i kroppen, samt ger dig en stund av lugn och ro då du kan slappna av och varva ner.

På Face and Body kan du välja en härlig 60 minuters helkroppsmassage, eller kanske en indian head massage. Där fokuserar man på kroppens övre delar; axlar, hals, hårbotten och ansikte. Massagen stimulerar huvudets reflexpunkter så att cirkulationen av blod och lymfa ökar.


Helkroppsmassage: 545 kr
Halvkroppsmassage: 345 kr
Indian head massage: 345 kr


/ Fanny, receptionist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar