måndag 6 september 2010

Hälsa och välmående


Vi vet alla att när vi tycker att vi ser bra ut, så mår vi också bra. Det motsatta stämmer likaväl överens. Om du mår bra, ser du bra ut.

Riktig vila är väldigt viktigt för din generella hälsa och välmående. Minska din stress genom att fixa lite i trädgården, campa i skogen eller spela en runda golf. Glöm bara inte att dricka mycket vatten. När du dricker vatten, hydratiserar det inte bara inom dig, det hjälper även till att få din hud att må bra och se bättre ut. Att äta hälsosam mat tillgodoser också dig med viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler och fibrer och innehåller ofta mindre kalorier än färdigförpackad mat.

Boka in en helg då och då och ge dig själv en hudvårdsbehandling. När din hud ser som bäst ut, kommer också du att lysa av energi och självförtroende. Bestäm dig för att då och då skämma bort dig själv med en t.ex. en helkroppsmassage, ansiktsbehandling eller manikyr. När du känner dig nere, kommer din kropp att uppskatta effekterna av denna typ av avslappning.

Något som jag starkt kan rekommendera är vår Spa-entré. Njut av bubbelbad, frukter, juicer och aromabastu. Under september månad har vi 200 kr i rabatt på våra Spa-entréer.
Varför inte bli medlem i vår populära kundklubb och få en valfri behandling på 60 minuter till halva priset.



Den 16 september inviger vi vår nya Spa anläggning på anrika Ulfsunda slott. Där kan du ta del av våra erbjudanden och njut av våra behandlingar i en rustik och utsökt slottsmiljö. Med 54 unikt designade hotellrum och en magnifik restaurang med prisad köksmästare kan jag garantera en oförglömlig Spa weekend.



/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar