fredag 17 september 2010

Varför ögoncreme?


Vill passa på att tipsa om lite ögoncremer...
Varför ska man då alltid ha en speciell creme endast för ögonen?

Huden kring ögonen är den tunnaste huden på hela kroppen och behöver därför extra omvårdnad med produkter som är speciellt utvecklade för det.

Ägna alltid tid åt ögonen i den vanliga ansiktsvårdsrutinen. Huden kring ögonen avslöjar de första ålderstecknen. Mörka ringar och/eller påsar under ögonen blir snabbt synliga om du inte har fått tillräckligt med sömn.

Hos Face & Body har Lanèche ett välutvecklat sortiment när det kommer till ögoncremer.
Eye Lift replenishing eye pads är återställande ögonkompresser som består av äkta kollagenfibrer som har frystorkats till ett biomatrix.
Artnr:21481
Pris: 395 kr




Eye Lift replenishing eye cream, en återställande ögonkräm som drar samman huden och fyller upp den känsliga huden kring ögonen med växtbaserat mikrokollagen och huden kring ögonen blir mindre irriterad med hjälp av komponenten preregen.
Artnr:21281
Pris: 445 kr


Hela produktserien Eye Lift eye care ger fantastiska resultat vid behandling av rynkor, påsar under ögonen och mörka ringar...

Även produktserien Q10 har en mycket effektiv ögoncreme som är väldigt uppstramande. Cremen innehåller bla Tokoferylacetat (E-vitamin) som har en fuktbindande effekt och skyddar mot fria radikaler. Sojaglycin (Preregen 2-5 %) minskar mörka ringar och påsar under ögonen och ger en fastare och smidigare hudyta. Mikrokollagen 3 % stimulerar till att bilda nytt kollagen.



Artnr:21263
Pris: 495 kr


Produkterna finns att köpa hos Face & Body i Vällingby och Ulfsunda eller i vår Webbshop, http://www.facebody.nu/


Sara Lindström Akhondi, Verksamhetschef


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar