tisdag 28 september 2010

Kroppsbehandlingar

Nu är det höst och då är det mysigt att ta hand om sig själv och sin kropp. Detta är vad vi har att erbjuda på Face & Body!

I helgen hade jag två stycken anti-age kroppsbehandlingar,dessa inpackningar är jätteroliga att göra, läs mer om detta längre ner.

Kroppsbehandlingar

Kroppspeeling & kurbad 40 min 445 kr
En härlig behandling som börjar med en mjukgörande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Därefter väljer du väljer mellan choklad-, grönt te-, och algbadsalt eller våra olika badoljor efter önskad effekt.

Aromainpackning 60 min 645 kr
En avslappnande helkroppsinpackning med 5 olika aromaoljor som du väljer i samråd med din terapeut. Huden förnyas genom exfoliering och fukt. Föregås av en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. I behandlingen ingår även en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage.


Chokladinpackning 60 min 645 kr
Behandlingen börjar med en härlig kroppspeeling som gör din hud himmelskt len. Därefter får du en välgörande chokladinpackning med en underbar doft som stimulerar endorfinproduktionen som ger dig en känsla av välbefinnande och en mjuk och återfuktad hud. I behandlingen ingår även en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage. En god chokladpralin avslutar behandlingen.

Lerinpackning 60 min 645 kr
En varm helkroppsinpackning med naturlig lera rik på mineraler. Bra vid stela leder och trötta muskler. Du kan välja mellan 2 sorters marin lera med blåstångsalg som är rik på mineralsalter eller bladtång som utvinns från havet och är rik på magnesium och kalcium. I behandlingen ingår en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage.

Alginpackning 60 min 645 kr
En mjukgörande helkroppsinpackning med näringsrika spirulina- och laminariaalger. En utrensande och cirkulationsfrämjande behandling som rengör och stärker huden. Föregås av en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. I behandlingen ingår även lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och avstressande ansiktsmassage.

Anti-age kroppsinpackning 60 min 645 kr
Denna behandling är otroligt närande, ger fasthet och lyster. Behandlingen börjar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Sedan följer en helkroppsinpackning med vårt allra exklusivaste kroppsserum. I behandlingen ingår även en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

New mum - för nybliven mamma 60 min 645 kr
En fantastisk behandling som hjälper till att återställa kroppens form och fasthet efter graviditeten. Behandlingen börjar med en härlig kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Därefter följer en skön helkroppsinpackning med ett uppstramande och fuktgivande serum I behandlingen ingår även en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

Om du/ni har några frågor kom in till oss (vi ligger på övre plan i Kfem), eller gå in på Facebody.nu


MVH Angelica/Hudterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar