onsdag 15 december 2010

EN FANTASTISK MÖHIPPA!!!!!!




Nu är tiden inne för stora planeringar inför våren....!!! Att planera en möhippa är både spännande och en svår men otroligt rolig utmaning!


Allt måste planeras in i den minsta detalj.....Jag har alltid varit emot pinsamheter och utsätta den blivande bruden för elaka och konstiga saker.....

Det här ska ju bli en stor dag att minnas för henne??!!! Varför inte göra något riktigt, riktigt bra med alla vännerna i den vackraste miljö du kan tänka dig...!!!


Här på Ulvsundaslott finns allt du behöver på samma plats! I den romantiskaste trädgården bland äppelträden kan du njutas av en härlig champangefrukost......En rolig bastuflotte finns till er ära att hyra med bastu ombord och mälaren att simma i.


På slottet finns det vackra hotellrum alla med sin egen charm för övernattning.... Kockarna bjuder på högkvalitet av en inte allt för svår meny.


Sedan i september 2010 har nu Ulvsundaslotts egna spa öppnat som ägs av Face&Body med kanske det största utbudet i stan på behandlingar. Här nere kan hela möhippan bli riktigt omhändertagna! (Här på spaet kan ni även göra er i ordning inför kvällens planeringar)
I anslutning till vårat spa finns också en vinkällare med olika vinprovningar av slottets egna somelieer.


Du och dina vänner kan avnjuta allt på samma plats och tro mig när jag säger att detta kommer att bli en av dom finaste dagarna att spara i fotoalbumet!


Face&Body ulvsundaslott: 08-6340600

Ulvsundaslott reseptionen: 08-7044940


/Malin Ioannidou Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar