torsdag 9 december 2010

Ren Lyx i Slottsmiljö!


Den bästa och härligaste utbildningen jag upplevt var på Axelsons gymnasiska institut på tulegatan i sthlm. Där fick jag en mycket stor och genomgående utbildning i läran om kroppen.....

Det händer mycket saker i kroppen vid och efter behandling. Ett djupt lugn lämnar spår långt efter en skön 60 min spabehandling.....



En kroppsbehandling föregås med en kroppsskrubb sedan en valfri djupverkande inpackning och medans kunden ligger ombäddad görs en avslappnande ansiktsbehandling på ca 30 min. När inpackning och ansikte är klart låter jag kunden ta sig en varm dusch till sist blir kunden insmörjd med en uppstramande och fuktgivande kroppskräm.



Våra olika Spa- Kroppsbehandlingar; NU 545:-( ord.645:-) OBS! fram till 31 dec.



*Aromainpackning; skrubben som avlägsnar döda hudceller och höjer effekten av inpackningen, du får sedan välja bland 5 eteriska aroma oljor med olika effekt (avstressande och lugnande, upppiggande, utrensande samt läkande mot ömma leder och muskler)



*Chokladinpackning; Chokladinpackningen har en underbar doft som stimulerar endorfinproduktionen som ger dig en härlig känsla av välbefinnande och en mjuk och återfuktande hud. Även denna behandling föregås med en kroppsskrubb samt en lättare ansiktsbehandling. En chokladpralin får avsluta behandlingen.



*Lerinpackning; Är perfekt för den som har stela leder och trötta muskler, leran vi har är rik på mineraler.Du kan välja bland två sorters leror; Marin med blåtångsalg, bladtång som är rik på magnesium och kalcium. I leran finns redan peelingen så denna behandling får du bort döda hudceller när leran läggs på. Ansiktsbehandling utförs även här.



*Alginpackning; med härliga sötvattensalger (spirulina) och laminariaalger. Riktigt utrensande och cirkulationsfrämjande kroppsbehandling. Rengör och stärker huden, (kroppsskrubb och ansiktsbehandling)



*Anti-Age kroppsinpackning; I denna behandling använder vi oss av vårat allra exklusivaste kroppsserum som ger en fasthet och en fin lyster. Även denna föregås med skrubb och ansiktsbehandling under inpackningen.



*New Mum (för nybliven mamma)En underbar behandling som hjälper till att återställa kroppen efter den otroligt stora resan den precis gått igenom efter en graviditet. Behandlingen börjar med en kroppspeeling därefter får kroppen ett uppstramande och fuktgivande serum i behandlingen (som alla andra) ingår en ansiktsbehandling med rengöring,peeling.mask samt massage.



Sedan får vi inte glömma vårat fina kurbad! (samma utbud finns självklart på Face&Body i vällingby)



*Kurbad&kroppspeeling; Här är också kroppspeelingen viktigt för att få bort alla döda hudceller och orenheter innan du får koppla av i badet! du får välja mellan tre olika Lanèche salter (chokladbad, algbad samt grönt thè bad) med olika effekter beroende på hur du vill att kroppen ska kännas.







VÄLKOMMEN IN Face&Body /Malin Ioannidou dipl. Spa-Terapeut,Ulvsundaslott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar