torsdag 16 december 2010

Unna dig Viktig egen tid!


Tips! Om du inte får tiden=ta dig tiden!

Hemma spa med dom rätta produkterna såklart. Det blir inte alltid det fina resultatet som du vill ha om du blandar produkter för du vill ta slut på dem först innan du köper eller provar ett nytt märke.
Det kan tom bli tvärtom effekt att huden blir "sliten" om du använder fel skrubb, eller en mask där "syran" inne i masken slutat fungera pga utgångsdatumet. Eller kanske du köpt en kräm med mycket C-vitamin. Om du stoppar fingrarna i en sådan kräm i stället för att använda en liten spatel har du fått in smuts som dämpar krämen effekt.

Så mitt tips! Köp upp dig en gång och dom produkterna din hud behöver för att hålla sig ung och fräsch! en större kostnad fast på samma gång.Våra produkter tex är mycket dryga och håller därför jätte länge! Sedan har Laneche utvecklat ett special program, steg för steg till en vackrare hud. Då är dessa produkter väl anpassade för steg resultat där du inte ska blanda in andra produkter än Laneche. Då bryter du hela prossesen. Kan vara bra att tänka på.

Ta för dig av en kväll i veckan! Börja med en lång dusch, skrubba kroppen och huden, fila fötter lite lätt, gör en blöt hårinpackning samt en mask när ditt ansikte är alldeles ren. Gör även en fotinpackning medans du sätter dig vid ditt favorit program och kanske en varm kopp choklad (så här års)

Detta kan även bli en aktivitet i förhållandet, ta hand lite om sin partner och ha en mysig stund tillsamans.

Tänk på att du får ingen ny kropp eller någon annan hud, utan ta vara på den medans du kan!

/Malin Hud&Spa terapeut ulvsundaslott/Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar