torsdag 23 december 2010

Hemlös och frusen!!!

Tänk att inga varma kläder ha eller att smita in i trappuppgångar för att få värma sig lite. Kämpa för att få i hop någon krona till en bulle om han har tur. Hela tiden gå runt smutsig och lite blöt för kläderna torkar långsamt. Han kommer förmodligen fira jul ensam utan någon familj......om han hade samlat i hop lite pengar genom att tigga kunde han kanske fira ul på härberget med någon kompis i år.

Vad kan vi andra göra för att hjälpa dem som inte har ett hem ???

*En stor rensning i klädkammaren ; Viktigt att lämna kläderna på rätta stället!!! så här års är det toppen att en ensam man kan värma sig i din urvuxna och slitna jacka, för du ändå köpt dig en ny!

*Pengar; Inte att rekomendera pga av att dem gärna prioriterar alkohol och narkotika då. Köp gärna saker åt dem! Mat, smörgåsar, kaffe mm!!!

*Tänk en dag om du förlorar jobbet, klarar inte av räkningarna längre och hyresvärden inte kan låta dig bo gratis....du kanske inte ha någon mamma att flytta hem till, eller några barn som inte har en bra kontakt med dig.......

Visa att du bryr dig om andra och skänk dina gamla kläder, filtar kanske tom lite mat, smörgåsar mm;

24 DEC
Tips! efter Julmorgonens frukost kan man åka för att besöka en statsmission för att senare bege sig ut till familjen och släkten!

Liljeholmstorget samarbetar med statsmissionen under julen!!!



WWW.STATSMISSIONEN.SE

Gör ditt hjärta varmare gör någon väldigt glad i jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar