torsdag 16 december 2010

Gravid....??? Underbart och välkommen!!!


I väntans tider.....bästa tiden på året att vara gravid! Du kan gömma din bebis mage under den stora vinter jackan, kylan ute dämpar svettningarna och du kan mysa i soffan och slippa ha dåligt samvete för att inte vara ute i solen,som på sommaren!

Vi remomenderar efter 4 månaders graviditet att man kan börja göra våra behandlingar både under tiden och efter barnet är fött.

Jag tycker att det är underbart att få en skön "New mum" inpackning när benen börjar fylla sig med vatten och ryggen värker samt små knutar har bildats uppe vid axlarna. Denna djupgående behandling är otroligt uppstramande, cirkulations främjande och får regält i gång blodcirkulationen i kroppen!Den hjälper även till att återställa kroppens fasthet och lyster efter graviditeten.
60 min 645:-

Du kan även ta en härlig massage, skönt för både rygg, ben, axlar ! 60 min gravidmassage för 545:-

Glöm inte bort dina fötter! som du långt in i graviditeten inte når längre?!
Fotvård 60 min 545:-

Även en härlig ansiktsbehandling sitter inte fel när hormon balansen i huden oftast är rubbad. Vi har fantastiska produkter som återställer ph-balansen i huden, stramar upp, får huden att få tillbaka förlorad lyster och mycket mycket mer! Du får även en djupgående hudvårdsanalys!
Klassisk ansiktsbehandling 60 min 595:-

Blir lätt att man glömmer bort sig själv när magen tar all energi i från dig, unna dig innan jul eller kanske i mellan dagarna något för bara dig! för när bebisen är ute finns inte riktigt den tiden man kanse trott....

Barnmorskans råd; Mår du som mamma bra mår ditt barn bra!

Jo! Glöm inte bort att vi har kampanjer just nu, så du har en bra rabatt på många av våra behandlingar!

/Malin Ioannidou Ulvsundaslott (Face&Body)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar