onsdag 8 december 2010

Underbara Lanèche!!!


Tänkte presentera våra underbara produkter som vi jobbar dagligen med.......!Många av er läsare "vet jag" använder redan Lanèche, men det kan även vara bra att bli påmind om produkternas verkan.
Lanèche beauty innovations kan vi stålt presentera som Face&Bodys unika produkt sortiment! En total föryngring inifrån och ut! Vi på Face&body har ett Beauty innovations behandlingsprogram som vi lär ut till våra intresserade kunder, det har visat sig blivit en hit!!!
Med de allra senaste framtagna aktiva ingredienserna och vetenskapen om hur viktigt det är med intensiv hudvård har givit en helt ny förståelse för produkter och behandlingar.
Utgångspunkten för dessa nya produkter är att effektiv hudvård innebär mer än att bara smörja in sig med krämer. Lanèche nya hudvårdsprodukter ger inte bara näring åt huden med väl avvägda ingredienser, utan stimulerar även huden till att reparera och föryngra sig själv. Och det görs med pro-vitaminer, vitaminer,coenzymer och många naturliga växtextrakt. Huden blir aktiv och spänstig, får en bättre struktur samt att åldrandeprocessen bromsas pga hudens goda kondition. Bättre hy-total föryngring inifrån och ut!
Behandlingsprogrammets utgångspunkt är DIN HUD. Skönhetsexperterna på Face&Body kommer att göra en noggrann hudanalys för att kunna bestämma hudens aktuella tillstånd och därefter ta fram en behandlingsplan som passar just dig!
Du kan också själv komma fram till vilka produkter och behandlingar just du behöver med att beskriva för din terapeut några av din huds egenskaper.
Beauty innovations behandlingsprogram (specialist hudvård)
*NIVÅ 1; Konditionering en bra grund gör att du sedan kan gå vidare till nästa nivå.
*NIVÅ 2;Stimulering produkterna har en högre koncentration av aktiva ingredienser och dessa förstärker behandlingarna på nivå 1
*NIVÅ 3; Optimering Huden har nu uppnått en nivå där vi kan börja använda andra aktiva ingredienser. Huden får genomgå helt nya behandlingar på nivå 3. Med en optimal effekt på samma dag
*NIVÅ 4; Fulländning här får behandlingarna på nivå 3 och 4 nu samverka, vilket ger behandlingsplanen en extra dimention.Växelvis användning av de båda programmen håller huden vaken och alert.
*NIVÅ 5;Perfektion! För att uppnå den absoluta toppnivån används denna otroligt lyxiga behandling.
Lanèche har en dubbel effekt: De ger en riklig näring åt huden samtidigt som de ger en narurlig förbättring av huden genom att produkterna jobbar inifrån och ut!
Produkterna är speciellt framtagna för att passa i hop, de kompleterar varandra och förstärker varandras effekt. Kom in till oss på Ulvsundaslott eller i vällingby KFEM för att hämta din egna lilla bok om Lanèche!
/Malin Ulvsundaslott(Face&Body)
Boka in en tid för konsultation av din hud innan jul! Varför inte önska sig några härliga produkter från Lanèche i julklapp?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar