måndag 15 november 2010

Underbara Mammor !!!


Lycklig förälder=lyckligt barn!
Vardagen ; vakna, frukost, klä på barnen, som inte vill ha dom kläderna på sig......ut i ös regnet....lämna på dagis! Springer så snabbt du kan för att hinna med bussen, som precis sågs åka i väg.......Stressen på jobbet, kollegor som vet så mycket mer än alla andra på denna planet...?! PANIKEN kommer då du plötsligt kom på att; -Du har glömt att stoppa ner danskläderna till din dotter som dansar i skolan, och i samma veva kommer chefen in med en arg blick.....OJ DÅ! mötet ??!!
Äntligen var du klar för dagen! hämtar dina barn från skola och dagis (på med alla kläder igen) snabbis förbi ICA så du kan laga middagen utan att det fattas något.Barnen petar i maten och ifrågarsätter ALLT! Du passar på att slänga in "tvätten i maskinen" måste tvätta två masiner om dagen....Nu är det äntligen fritt val av arbete....SOM DU HAR LÄNGTAT!!! du låter disken stå, du låter telefonen ringa och ramlar ner i soffan framför Play house disney.........!
När du äntligen fått dina små att somna dundrar mannen in, du pustar ut och kan få gå och sova....eftersom han inte har en aning eller frågar hur din dag har varit lyckas han bara få ur sig; tråkmåns till dig......Men vi detta lag hörde du inte orden, för du somnade precis djupt och gott på kudden.....!!!
Känner du igen din dag Mamman??!!
Du har bland den svåraste och största uppgiften av oss alla på jorden....du är den som alla har minst förståelse för och den människan som alla tar förgivet, och alltid finnas för oss alla andra!
Sluta vänta på bekräftelser! sluta vänta på att alla ska se vad du gör för att vardagen ska gå runt!
Du måste själv ta dig tiden för det du vill göra!!!!!! Behöver du en stund av avkoppling-då tar du dig det!!! vänta inte på att någon ska säga åt dig att göra det!
Du mamman är värd allting här i världen, utan dig skulle vi andra inte klara oss! Är du lycklig så kommer vi runt omkring dig vara lyckliga! Vad du än behöver ska du unna dig, för då blir ditt liv så mycket lättare......!
Tänk hur mycket vi älskar och uppskattar våra mammor, men hur lite man visar det?!
Tack för att ni finns ! Ta hand om dig!
(Inspiration; av min vän i lördags med sina två små....)
Tillägnad min mamma, som nu är mormor /Malin Hud&Spa ulvsunda slott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar