söndag 27 februari 2011

Den bästa tvålen i duschen!

Väldigt många tvålar torkar ut huden alldeles för mycket, därför är det viktigt att ha en bra tvål speciellt den här årstiden då många går runt och är väldigt torra och fuktfattiga!

Här har jag hittat några bra tvålar som blivit testade för att se om de håller måttet, ett bra tips om du känner dig torr med din nuvarande tvål.


Weleda Pomegranate Creamy Body Wash
har en kraftig och krämig konsistens som påminner lite om hudlotion. Kroppen blir sammetslen efter duschen. Doftar behagligt och fräscht, men lite starkt tyckte flera.

Snygg tubförpackning – lika smart i duschen som i träningsväskan.



Eco Cosmetics
var flera testpersoners favorit. Har en frisk och diskret doft av timotej och
en tjock konsistens som gör tvålen dryg. Huden känns ren, mjuk och fräsch
efter duschen.
En enkel, snygg och smart förpackning som gör den lätt att ta med i väskan.


Jurlique
är en ganska tunn tvål som bör skakas före duschen. Har en härlig doft av somrig
lavendel, dock inte allas favorit. Löddrar fint och huden blir mjuk efteråt. Förpackningen är snygg och passar bra i handen, men inte den bästa att ha med på resan.

Lagona
är en ganska kraftig tvål som gör kroppen mjuk och skön efter duschen. Löddrar lagom mycket och har en fräsch doft av havtorn tyckte vissa, medan andra tyckte den luktade apelsin. Stilren förpackning som är enkel att packa ner i träningsväskan.

Faith in nature
har en uppfriskande doft av citrus, några tyckte den var lite stark. En ganska tunn tvål, men löddrar bra och doften stannar länge på kroppen som blir mjuk. Lite klumpig förpackning där locket gick sönder för en del.
Lite tips för att prova sig på:)
Sabina Hud och spa Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar