tisdag 8 februari 2011

Tips inför Alla Hjärtans Dag




Februari månad kan verka allt annat än rolig när det fortfarande känns långt till vår. Men när händerna är som torrast och huden som blekast kommer ett datum väl värt att fira. På alla hjärtans dag får vi pyssla om varandra lite extra. Här ger vi dig våra tips!

Kroppspeeling & kurbad



Detta är en härlig behandling som börjar med en mjukgörande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Därefter väljer du väljer mellan choklad-, grönt te-, och algbadsalt eller våra olika badoljor efter önskad effekt. Mycket uppskattad behandling under denna del av året!



Eller varför inte boka en Spa-entré...

I vår Spa-entré får du badrock, tofflor och handduk till låns under dagen och tillgång till en välfylld frukt- och juicebuffé. Upplev massagestrålarnas inverkan i bubbelpoolen, den härliga aromabastun och den rogivande relaxavdelningen.



Aromabastu...



Face & Body:s Spa-entré gäller alltid i mån av plats och kan förbokas på telefon 08- 687 02 00. Skapa ditt eget spapaket genom att komplettera med valfri behandling.




Face & Body:s [Duo behandling] uppskattas...
Ta med någon du tycker du tycker om och unna Er en avkopplande stund tillsammans. Behandlingen börjar med en härlig klassisk ansiktsbehandling och avslutas med en valfri avstressande helkroppsmassage.


Mer härliga behandlingar hittar du på http://www.facebody.nu/

Hjärtligt Välkommna önskar personalen /Face & Body






1 kommentar:

  1. Hej. tack för en trevlig blogg, kroppspeelingen var en riktig inspiration men tack för era bra tips för nu vet jag vart jag ska göra min ansiktsbehandling Stockholm
    ses snart :)
    Melissa

    SvaraRadera