fredag 11 februari 2011

Lanéche


Här på face and body använder vi oss av märket Lanéche,därför tänkte jag skriva lite info om märket här eftersom det bara är vi som använder oss av det i sverige.

Det är ett aktivt märke med båda kropps och ansikts produkter.

Det är ett bra märke som doftar gott men ändå inte för mycket,

Till ansiktet finns det olika krämer som anpassas efter din hudtyp då krämerna jobbar på olika sätt med olika aktiva ingredienser som är avgörande för vad just din hud behöver.


Anti-age är självklart en del i märket som jobbar mycke med att stärka kollagen och elastin som finns i huden och gör spänsten finns kvar, vill man motverka rynkor är det dom man vill jobba med och stärka. Fukt är också något som är viktigt och man behöver fukt i huden för att den ska må bra, man kan även få torrhets linjer som ser ut som att de ska bli rynkor men det är bara för att huden är för fuktfattig dessa linjer kommer fram och använder man en bra fukt kräm kan man enkelt trolla bort det.


Produkten Collagen Booster är en produkt man kan börja använda vid de första ålderslinjerna börjar komma och är väldigt bra i förebyggande behandling.

De aktiva ingredienserna är vitaminer och provitaminer med växtbaserande mikrokollagen, detta gör att det blir en intensiv stimulering av huden och den börjar producera sitt eget kollagen igen.

Det leder till att huden blir fastare.


Oxy Theraphy är för en mogen hud som blivit slapp och oftast är lite matt och grådaskig.

Krämen förbättrar cellernas förmåga att binda fukt och tränger längre ned i huden.

bildningen av kollagen förbättras och aktiveras och hålrummen mellan cellerna fylls upp.

Denna produkt gör att det blir en riktig uppfräschning,, men kom ihåg att det inte hjälper att använda en produkt en gång utan att man måste göra det regelbundet om man vill ha resultat för att förbättra och motverka!


Produkten för torr hud heter Hydra Plus och är en riktig fuktbooster och stimulerar även cellernas andning, aktiva ingredienser är pantenol och pentavitin.


Vi har också otroligt härliga ansiktsmasker från Lanéche fullproppade med vitaminer som både skyddar och återuppbygger, Special care vitamin-rich är en mask vi har till försäljning köp en och använd den 1 gång i veckan en period och din hud kommer att få mer lyster och du kommer känna att huden blir mjukare.

Perfekt efter man har varit på solsemester och huden är säkerligen lite bränd och känslig eller om man bara känner att det är dags för en lite uppfräschning!


Det var några av våra produkter vi har här till försäljning, kom gärna in för att få mer upplysning om produkterna eller boka en skön ansiktsbehandling där du får känna på produkterna och även info om vad din hud behöver och vilka produkter som passar - Just Dig!



Sabina Hud och Spa terapeut FaceandBody


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar