torsdag 17 februari 2011

Forma brynen!

Precis som klädmodet är ögonbrynsmodet föränderligt.
På 1980-talet var modet buskiga och mörkt målade bryn och på 90-talet skulle brynen vara välplockade och smala. Idag ska brynen helst vara naturliga.

Brynen ramar in hela ditt ansikte, så se till att de är snygga! När du plockar dina bryn, tänk på att ha ordentligt med ljus!

Forma brynen såhär:
Plocka underifrån. Plocka brynen i dess naturliga vinkel. Ta med en pincett medhårs och plocka underifrån. Du kan ansa något enstaka strå på översidan av brynen, men akta dig för att ta för mycket och man får ett trött intryck i hela ansiktet.

Tycker du att det gör ont att plocka med pincett så plocka efter att varmt bad, då har porerna öppnat sig. Brynen ska vara bredast närmast näsan och lite smalare längst ut. Den högsta punkten på brynen ska vara precis ovanför iris.

Ansa buskiga bryn
Toppa dina bryn. Har du långa hårstrån kan du ansa brynen med en nagelsax. Tryck borsten mot brynet och klipp av de hår som sticker ut över borsten. Forma sedan dina bryn med borsten.

Sätt färg på dina bryn
Välj rätt färg. Förstärk din ögonbrynsfärg om det behövs. Använd gärna samma eller en närliggande färg som du har på håret. Då får du ett naturligare resultat. Brynfärgen applicerar du med en pensel. Måla i hårets växtriktning, med svepande drag. För mer markerade bryn kan du använd en välvässad brynpenna.






Hos oss kan du få hjälp att forma brynen!
Ansning av bryn 10 min 125:-
Formning av bryn (plock eller vax) 20 min 175:-
Färgning av bryn inkl. plock 20 min 245:-


/Isabelle
Verksamhetschef Face & Body Ulfsunda









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar