tisdag 18 januari 2011

5 av 100 killar i ett stort test attraheras först av tjejens yttre...

Det kommer säkerligen inte som en överaskning men killar attraheras först av tjejens yttre skönhet. När killen är på avstånd bedömmer han om han ska gå fram eller inte genom hennes utseende, leende samt hur hon rör sig.....
Personligheten kommer i andra hand efter han har gjort valet att gå fram och kan därför ganska snabbt besluta om det skulle kunna bli en relation.

Alltså första intrycket baseras helt på tjejens utseende. Ju bättre hon ser ut destå mer intresserade blir killarna. Ungdomlighet, friskt utseende och kvinnliga former verkar uppskattas av alla killar.
Det flesta tjejer ängnar därför mycket tid och pengar i produkter, frisör,makeup och kläder. I stort sätt anstränger sig alla tjejer för att bli mer attraktiva.

Ett tankeexpriment; Tänk dig en tjej som inte bryr sig om utseende, makeup, kläder, hålla formen osv....Hur trevlig denna tjej än är kommer killarna att välja bort henne redan vid första ögonkastet då personligheten är något som kommer senare...

Om man tänker efter så är det få tjejer som INTE går ut på krogen eller på en middag utan att fixa till sig innan.... Killarna sållar bort både medvetet och omedvetet tjejer hela tiden ute på krogen utan att man faktiskt vet om det. På något sätt gör vi tjejer likadant men vi behöver bara göra det till dom killarna som väljer att komma fram till oss.

Vad tycker vi tjejer är attraktivt hos killarna? Jo oftast killen med självkänslan, han som kommer rakryggad in på ett ställe, utbyter några snabba ord med dörrvakten och går fram till baren för att sedan ge ett brett leende till några tjejer bredvid. Denna kille kollar självklart om sällskapet han har med sig eller möter där behöver någonting att dricka.
Hur tänker vi tjejer om den killen han har med sig som är tyst och ställer sig i den mörka delen av baren där han inte syns lika mycket?
Nu har jag inte nämt något ovan om killarnas utseende.
Vi tjejer kommer att tycka med en gång oavsett killarnas utseende att killen med självkänslan och respekten mot sitt sällskap är den som är mest attraktiv-även om vi inte skulle gå fram till killen skulle vi säker göra mycket för att fånga hans uppmärksamhet.

En stor del för oss tjejer/kvinnor är vilken status och självförtroende killen/mannen har och det är det dom flesta tjejer anser vara attraktivt. Har killen ett speciellt utseende kan det tolkas som att han har en fanstastisk personlighet om han ändå verkar vara populär.

Viktigaste faktoren är ändå ditt beteende för en tjej som ser på en kille. Det räcker alltså inte att du har en snygg frisyr, rätt skjorta eller en gyllenbrun färg från något solarium.

Källa; Aftonbladet

/Malin Ioannidou Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar