onsdag 12 januari 2011

Smal-Mat och snabb tillagning!!!


Det bästa med att laga mat är när det går snabbt, är gott och dessutom nyttigt! Här har jag ett eget komponerat resept jag älskar!
Lövbiff 400 gram - strimmlas i små bitar.
Lök 2 st- gärna olika färger.
Bryn detta på låg värme tills lövbiffen inte är rosa längre.
Morötter- 1 st
Purjolök-En halv
Champinjoner- 3 st
Broccoli- en halv bukett
Färsk persilja eller gräslök
Hacka ner allting i den stora stekpannan/wok pannan
Kryddor;
Soya-efter behov (5msk)
Teriaki marinad (den är söt )
Rödvin (smaka av)
Piffiallkrydda och svart peppar
Sesamfrön
DEN Gröna salladen: Grön paprika, en romansallad samt purjolök. Blanda detta i en stor bunke tillsamans med en citron (pressas på saft), olivolja (viktigt att den smakar mycket, fontanas, samt lite salt). Denna sallad är jätte god till denna maträtt.
Jasminris rekommenderas till, men om du vill ha det lite mer nyttigt - qinoua.
Denna middag går på 15-20 min att tillaga! Lycka till !
/Malin Ioannidou Face&Body Ulvsunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar