söndag 16 januari 2011

Ge dig själv en helkroppsrenovering!

Vi själva är alldeles för dåliga med det här att ge sig själv en behandling, de flesta får ett presentkort o kommer i panik precis innan det går ut, men varför är de så svårt att faktiskt ta tag i det o ge en skön avslappnande behandling till sig själv? som en smart kund till mig sa: - man tar ju jätte bra hand om bilen och servar den titt som tätt, men sin egen kropp som man ska ha hela livet och som ska bära en och fungera i många år är man inte alls lika noga med.

Vi har perfekta kroppsbehandlingar här på Face and body, Tex att peela hela kroppen för att få bort alla döda hudceller som lagrar sig på toppen av skinet vilket gör att huden blir mer mottaglig för krämer m.m som man smörjer in sig med efter.
men först ligger man med en kroppsmask på, och då finns det olika beroende behov och önskemål vad man vill uppnå, kanske en uppstrammande mask som gör huden lite tajtare eller en utrensande mask för att bli av med salggämnen? det finns som sagt lite och välja beroende på resultat man vill uppnå.

När kroppsmasken ligger på får man också en AB express med rengörning, peeling och mask. Den här behandlingen är verkligen skön och man känner sig fräch och mjuk efteråt.
När man sedan duschat bort inpackningen blir man insmörjd med en lotion för att inte huden ska bli torr efter och eftersom hude nu är mer mottaglig penetrerar krämen ned mycket bättre.
Ett plus är också att när man blir insmörjd blir det som en lättare massage på köpet!

Vill man lyxa till det ännu mera kan man även kombinera flera behanlingar i ett, Topp till Tå är en utmärkt sådan då man för sköna behandlingar både för fötterna och ansiktet och massage på hela kroppen.. Det kallar jag Lyx!!
Nu när vintern fortfarande ligger starkt kan det vara skönt att ligga inne ett tag i värmen och dessutom är det bra för leder som man ofta kan få smärta i pga kylan!

Så ta en liten funderare när du senast gav dig själv lyx och tog hand om din kropp, och välkommen att boka en skön behandlig- Bara för Dig!

Sabina Hänninen Face&Body, Ulfsundaslott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar