lördag 8 januari 2011

Skönhet och Mode 2011.......


Sarah Jessica Parker eller ska vi säga Carrie Bradshaw i stället....... För sarah till vardags älskar den lediga stilen då hon blandar uppvikta jeans med ett par converse och håret uppsatt i en slarvig knut. Inget fel på det, är ju underbart att slippa tänka och bara vara!

I en interdjuv säger Sarah att hon och Carrie inte alls har mycket gemensamt, Sarah är en familjemamma som har valt att bo i NYC men skulle hellre vilja flytta ut på landet. Med tanke på alla hennes jobb och den stora framgången blev hon tvungen att hålla sig kvar i staden.

Carrie har blivit ett stort ansikte för alla unga och äldre tjejer. Med en storslagen klädsel och sin alldeles egna stil har hon tagit världen med stormsteg! Hon vågar (i filmerna) köra sitt eget rais!

Jag tog Sarah Jessica Parker som exempel då vi flyter in i 2011 som skall vara din egen personliga stil, allt som utstrålar dig och din personlighet ligger i tiden. Det som gör att du blir vacker och strålar-Det ska du ha på dig 2011!

Sedan är det intressant vad Mormor och farmor har på sig "gamling-modet" kommer utvecklas mer under 2011. Leopard mönstret känns som det är här för att stanna.
För män 2011 pratas det om "Out-Door-stilen" den grova stilen med Gore tex, jeans och frilufsdetaljer och vandringskängor.

Damer! glöm inte solglasögonen i vår och gärna mycket färger. Flanellskjortan är tillbaka, den blir en säker investering med ett par läderbyxor i vår!

Vi är inne i ett stort miljö tänkande, det ska vara bra för hud & hår samt tänk ekologiskt!

Sammanfattning klädsel och Mode i vår;
*Ledigt och gammalt
*gärna färger: neon,rosa.lila
*Solglasögonen!
*Stövletten som är bekväm
*Skjortor (pojkvännens)
*Håret ska vara utväxt på med slarviga lockar eller en sneknut.
*Sminket; sotade ögon och allt annat utöver det skall vara så naturligt som möjligt!


Januari och februari kan vara rätt tunga månader....... Jag brukar se det som ett tillfälle att göra om hemmet, ut med julen och in med en massa nytt!!!
Eller blir man riktigt less och kan ta sig råd, skulle en mini resa för att komma i väg en lite stund inte vara helt fel denna period,en uppdatering av garderoben,se några nya ansikten eller varför inte en stund till sol och bad........

Välkommen våren 2011........!!!

/Malin Ioannidou Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar